Obloane

 
MB-SUNSHADES de la Aluprof reprezintă o opțiune pentru cei ce caută soluții practice dar și estetice. Obloanele pot fi asortate la culoare cu peretele exterior sau cu ferestrele, sau poate fi folosit doar ca o pată de culoare pe perete. Existând multe posibilități oferite de tehnologia acoperirilor decorative și de protecție realizate din aluminiu, MB-SUNSHADES sunt perfecte pentru utilizarea în diverse tipuri de construcții: clădirile tradiționale vor folosi cu succes structurile cu textura de tip lemn, în timp ce în casele moderne, o combinație de culori ale unei structuri cu culori șterse, identic cu cele ale ferestrelor, pot fi deosebit de impresionante dacă ferestrele și ușile sunt realizate din aluminiu.

Casa dvs. va fi deosebită

MB-SUNSHADES – un efect unic vizual și o protecție eficientă împotriva soarelui.
•Gamă largă de culori, toate RAL, ATEC și ADEC, culorile lemnului, disponibile
•Un produs ușor dar rezistent, cu umpleri la alegerea dvs.: stinghii din aluminiu sau panouri din aluminiu
•Dimensiunile maxime ale obloanelor: 1,2m x 2,5m. Acestea permit utilizarea produsului nu numai în deschideri standard ale ferestrelor dar și în spații interioare
•Balamalele disponibile pentru acest sistem permit utilizarea diferitelor soluții atunci când obloanele se află pe poziție închisă: pot fi bombate în exterior, centrate sau introduse adânc în cavitatea ferestrei.
SOLICITA OFERTA